Vrienden van het RFO

De Stichting Vrienden van het Radio Filharmonisch Orkest steunt het orkest, zodat het kan blijven verrassen met de allermooiste muziek. Lees hieronder verder en meld u aan!

 

Vrienden dragen het Radio Filharmonisch Orkest (RFO) een warm hart toe. Zij hebben een speciale band met het orkest. Vrienden worden op de hoogte gehouden van het reilen en zeilen van het orkest, krijgen speciale aanbiedingen en profiteren van voordeel op concertkaarten en cd’s.
Als vriend van het Radio Filharmonisch Orkest betaalt u jaarlijks € 35,- per persoon of € 60,- voor u en uw partner.

 

vrienden_rfo_0

Speciale band

Voor de Vrienden organiseren we tal van activiteiten om de band te verstevigen, waaronder:

  • Openbare repetities
  • Kamermuziekconcerten
  • Een rondleiding door ons historische gebouw
  • Meet and greet na de concerten

 

Aanbiedingen

Daarnaast ontvangen vrienden de volgende aanbiedingen:

  • Concertkaarten en cd’s tegen gereduceerd tarief
  • Uitnodigingen voor het bijwonen van repetities en lunchconcerten
  • Meet & Greet met musici na afloop van een concert

We houden u regelmatig per mail op de hoogte van onze activiteiten en actuele ontwikkelingen.

Onderscheidingen

De kwaliteit en veelzijdigheid van het Radio Filharmonisch Orkest worden regelmatig bekroond.

In 2014 ontving het orkest de Edison Oeuvreprijs 2014. De Edison Stichting vindt deze oeuvreprijs een terechte erkenning van de grote verdienste van het RFO voor de Nederlandse muziekcultuur.

In maart 2017 werd door Simon Reinink, algemeen directeur van Het Concertgebouw, bekendgemaakt dat Radio Filharmonisch Orkest en Groot Omroepkoor worden onderscheiden met de Concertgebouw Prijs 2017 wegens “hun onschatbare waarde voor het Nederlandse muziekleven en Het Concertgebouw”.

Het Radio Filharmonisch Orkest is vaste bespeler van toonaangevende series als de NTR ZaterdagMatinee en Het Zondagochtend Concert in het Amsterdamse Concertgebouw, en het AVROTROS Vrijdagconcert in TivoliVredenburg. Met de wortels stevig verankerd in de symfonische traditie reikt het repertoire van het orkest van de grote romantische werken tot aan de meest spannende wereldpremières van vandaag. Componisten over de gehele wereld roemen de expertise en klasse van het Radio Filharmonisch Orkest op dit gebied.

Word nu vriend!

Meld u aan door middel van dit formulier.

Volg ons op social media