Julia Mech

Julia Mech is sinds 2021 tweede alt van het Groot Omroepkoor. Geboren in Krakau, studeerde zij in 2018 cum laude af aan de Ignacy Jan Paderewski Academy of Music in Poznan. Nog als universiteitsstudent maakte Julia Mech haar debuut in Verdi’s La Traviata in het Poznan Opera House.
In die tijd trad ze ook op als Principessa in Puccini’s eenakter Suor Angelica in de kathedraal in Opole en in het Polski-theater van Poznan. Zij werd gevraagd voor de rol van Golde in de productie Fiddler on the Roof in het muziektheater van Poznan.
Voor het Poznan Opera House trad ze op in opera’s als Carmen van Bizet, Le nozze di Figaro van Mozart, La Traviata van Verdi, Faust van Gounod en The Haunted Manor van Moniuszko.
Haar concertrepertoire omvat het Requiem van Dvořák, het Requiem en de Kroningsmis van Mozart, het Stabat Mater van Pergolesi en het Gloria van Vivaldi. Daarnaast was Julia Mech te horen in recitals met liederen van Brahms, Dvořák, Weill en Schumann. In 2018 werd ze uitgenodigd voor een concert met hoogtepunten uit het operarepertoire tijdens het Art Festival aan de City University of Hong Kong.

Julia MechMusicus
Soloist
Alt
Groot Omroepkoor

Volg ons op social media