Pieces of Tomorrow Festival

Pieces of Tomorrow Festival
zaterdag 17 november 2018 - 19u30
TivoliVredenburg, Utrecht - Grote Zaal
Radio Filharmonisch Orkest
Dima Slobodeniouk, dirigent

Programma

Programma

  • Sergej Prokofjev - Assepoester-suite
  • Pjotr Iljitsj Tsjaikovski - Romeo en Julia
Stichting Omroep Muziek

In TivoliVredenburg komen werelden bij elkaar. Inmiddels geliefd en grensverleggend voorbeeld is de serie Pieces of Tomorrow. De succesformule van Pieces of Tomorrow wordt nu op festivalschaal gepresenteerd: grootse én intieme klassieke muziek, in popsferen, met een biertje, zonder dresscode, en natuurlijk met host St. Paul.

In de Grote Zaal klinken als vanouds grote werken uitgevoerd door orkest én koor, maar ook in de zalen boven in TivoliVredenburg klinkt muziek - van diehard klassiek tot elektronica met klassieke knipoog. Host Paul splitst zich op voor de grootste editie in de nu al roemruchte geschiedenis van Pieces of Tomorrow.

Zonder Radio Filharmonisch Orkest geen Pieces of Tomorrow. Tachtig man sterk en altijd enthousiast. Dirigent Dmitri 'Dima' Slobodeniouk wond het Piecespubliek al eens om zijn vinger en keert terug voor maar liefst twee festival-Pieces: Tsjaikovski’s Romeo en Julia en Prokofjevs Assepoester.

 

Bekijk het volledige programma van het Pieces of Tomorrow Festival op de site van TivoliVredenburg, met verder onder meer: Nederlands Kamerkoor & B'Rock, Pynarello, Grandbrothers, Pieter de Graaf en Luca D’Alberto.  

Deel dit artikel